Neljä tapaa tehdä ostoksia turvallisesti

  1. Lue aina toimitusehdot, ennen kuin tilaat. Tarkasta mm. palautusehdot. Joillakin nettikaupoilla, kuten Yoox, on ilmainen palautus, mutta useinmiten joudut maksamaan palautuskulut itse.
  2. EU:n ulkopuolisista maista tilattaessa, joudut todenäköisesti maksamaan tulli- ja alv-maksun. “Lue lisää”:http://www.vaatekaupat.com/artikkelit/vaatteide…
  3. Paras maksuvaihtoehto on luottokortti, sillä voit tehdä luottokorttiyhtiön kautta reklamaation. Luottokorttiyhtiö maksaa rahasi takaisin jos et saakkaan tilaamiasi vaatteita. Jotkut nettikaupat hyväksyvät maksutavaksi myös PayPal-systeemin.
  4. Kun siirryt maksamaan tuotteen, tarkista että maksuympäristö on suojattu. Turvallisen sivun verkko-osoitteen alussa oleva http muuttuu kasalle siirryttäessä muotoon https. Maksusivun alareunassa on pieni lukko. Lukkoa napsauttamalla avautuu tietoja varmenteen omistajasta ja toimittajasta. Myös merkki VeriSign osoittaa sivujen aitouden. Jos selaimen osoitekenttä muuttuu vihreäksi, maksaminen tapahtuu turvallisesti.